Testimoniale Curs Access Bars

Pentru mine personal acest curs a însemnat foarte mult și mă bucur că inițierea în Access Bars am avut oportunitatea de a o face cu Cătălina Paun, ca și facilitator. Este o persoană deosebită și, mai ales, un bun pedagog. Consider că Access Bars m-a ajutat și mă ajută zilnic în procesul meu de dezvoltare. Gândirea este mai limpede, focusul, în activitatea mea zilnică (nu sunt terapeut) este mult mai ușor, am reușit să mă eliberez de foarte multe gâ-nduri și programe care chiar nu erau ale mele și îmi blocau, pur și simplu, gândirea lim-pede, conștiința și gândirea conștientă. Lucrez zilnic cu mine și chiar după primul curs am văzut rezultate. Sunt mai calmă, mai atentă la ceea ce trăiesc, ce creez si ce fac zi de zi. Lucrurile vin spre mine cu ușurință. CE AS PUTEA SĂ FIU, SĂ FAC,SĂ CREEZ SAU SĂ GENEREZ PENTRU A FACE VIATA MEA SI LUMEA ÎN CARE TRĂIESC UN LOC MAI BUN?

Mulțumesc frumos, Cătălina Paun!

Adriana Ghită, Bucuresti.


Am aflat de Access Bars în noiembrie 2021. Am ales să mă informez, să înteleg dacă îmi este necesar si benefic si în ce mod. Am urmat cursul de curând împreună cu fetita mea sub directa îndrumare a Cătălinei Păun cu care am simtit că rezonez. Suntem foarte multumite de modul în care ea explică, de materialele puse la dispozitie, de volumul de informatii furnizate, de legatura formată si mentinută si ulterior absolvirii cursului. După ce am urmat Access Bars, am observat ca am intrat într-o stare de bine si calm, s-au deschis căi/canale de comunicare, vin idei, colaborări, stăm mai bine cu focusul în general, am prins curaj să exprimăm verbal aspecte pe care altfel le-am fi tinut în interior. Ce ne-am dorit noi cel mai mult a fost să deprindem metoda de aplicare astfel încât să ne aplicăm Access Bars în intimitatea casei noastre, când dorim, fără a depinde de terapeut, de disponibilitatea acestuia, de deplasarea la cabinet, etc. Asa cum spune si fondatorul, ”oricât de sceptic si de reticent ai fi, cel mai ”rău” lucru care ti se poate întâmpla după Access Bars, dacă nu vezi ”nimic” este că ai primit un masaj de calitate. Altfel, în cel mai bun caz, îti poate schimba viata radical în BINE!”

Multumim frumos Cătălinei Păun pentru profesionalism si dăruire!”

Ionela Ilie, Bucuresti.


Pentru mine acest curs a reprezentat începutul unei perioade din viața mea pe care o așteptam de mult timp, o reinventare, o etapă care m-a ajutat să mă redescopăr pe mine, dar și vocația mea.
Este fantastic să pot ajuta persoane care au nevoie de îndrumare, așa cum am avut și eu.
Feedback-ul lor pozitiv și starea lor de bine după ședintele de Acces Bars îmi transmit și mie energia pozitivă care mă ajută să continui și îmi arată că sunt pe calea cea bună.
Îi mulțumesc Cătălinei Păun pentru dăruirea și profesionalismul de care a dat dovada pentru ca și noi, cei care i-am urmat cursul, să transmitem clienților noștrii aceeași ener-gie, liniște sufletească, împăcare, dar și perspectiva asupra vieții de care ei au nevoie.

Cu mulțumiri,
Steluta Marioara, București

Bună, Cătălina! Îți mulțumesc pentru valoarea adusa în viata mea prin cursul Access Bars. Pe lângă faptul ca am învățat o tehnica revoluționară care are multiple beneficii, am cunoscut oameni minunati cu care am legat prietenii. Energia creata la cursul tau este minunată și felul de a transmite informațiile te fac sa pleci de acolo dornica sa aplici cât mai repede. Recomand cu căldură cursul tau celor care vor sa schimbe în bine viata lor, dar și a altora.
Multumesc cu recunostinta!

Mihaela Bunescu - București

 

Cursul de terapie Acces Bars pe care l-am urmat sub îndrumarea ta, draga mea Catalina, a fost un miracol in viata mea.
Am descoperit ca puterea mea vine din interior si ca noi oamenii suntem fiinte minunate cu daruri divine infinite, doar ca trebuie sa le descoperim.
Aceasta minunata terapie ne ajuta sa eliminam blocajele si credintele limitative pe care noi toti le avem, dar nu suntem constienti de ele si ce este fantastic ca eu ca terapeut pe langa faptul ca ajut alti oameni pot sa mi fac si singura terapie.
Mie personal mi-a schimbat viata intr-un mod miraculos si eu la randul meu pot sa aduc schimbari in viata oamenilor prin aceasta terapie.
Sunt profund recunoscatoare pentru tot ce vine in viata mea si le primesc cu bucurie.
Multumesc cu recunostinta draga Catalina pentru ca exiști și ca m-ai conectat cu terapia Access Bars!

Elena Porojan - Târgoviște

 

Mulțumesc Cătălina pentru darul pe care mi l-ai făcut, prin invitația de a urma cursul Access Bars. Ești un lector minunat, înzestrat cu pedagogia expunerii informației. Este o tehnica excepționala care dezvăluie potențialul cu care suntem înzestrați de Divinitate, ce ființe minunate suntem, cum putem să ne regeneram corpul, mintea, spiritul. Asta am descoperit în urma cursului.
In urma acestui curs oamenii devin mai siguri pe ei, sunt mai liniștiți, zâmbitori și blânzi. Percepția lor se schimbă, viața devine mai frumoasă.
Vă recomand să urmați acest curs cu rezultate extraordinare.
Mulțumesc Cătălina!

Ioana Roibu - Pitesti

 

Testimonial Absolventi Curs Access Bars