Marturii si poze rejuvance

Cătălina Păun este un balsam pentru trupul si sufletul meu.
Înaintea primei sedinte de Rejuvance eram foarte obosită si cam stresată, datorită proiectelor în care eram implicată la acel moment.
În timpul terapiei, s-a întamplat ceva magic: Corpul meu a intrat într-o stare de relaxare profundă.
Vibratii placute au apărut în tot corpul, urmate de o stare de detasare pe care rar reusesc să o percep.
La sfârsitul sedintei eram chiar “ZEN”. Mă simteam usoară, complet relaxată, ca si cum mă trezisem dintr-un lung somn odihnitor.
La fiecare dintre sedintele următoare efectele vizibile asupra tenului meu, nu au întârziat să apară.
Dar aceste efecte de intinerire si luminozitate a tenului vin la pachet împreună cu o stare de pace și liniste interioară.
O recomand cu mare drag pe Cătălina Păun, pentru dăruirea cu care îsi tratează clientii.
Este un suflet plin lumină.
Are capacitatea de a te ajuta să-ti schimbi foarte usor nivelul de vibratie.
Multumesc cu recunostintă pentru tot ceea ce dăruiesti, suflet frumos!

Monica B. - Bucuresti

Sunt femeie si constientizez ca fata mea este cartea mea de vizita. Totusi, fiind o mama cu doi copii si doua job-uri, fata mea trada putinele ore de odihna, ceracanele se aprofundasera iar ridurile de expresie si fermitatea pielii nu ma ajutam in acea poveste cu cartea de vizita. Pe Catalina Paun o stiam de ani de zile dar cand m-a chemat sa imi demoenstreze ce poate face tehnica Rejuvance pentru mine, am ramas extrem de placut surprinsa!

Nu doar efectul de lifting facial s-au vazut ci si faptul ca pielea mea a inceput sa secrete ceea ce-i trebuia pentru a fi mai tonifiata, pometii mai frumos conturati si cearcanele s-au diminuat simtitor. Recunosc ca sedinta de 1 ora in care sa fiu alintata cu masaj facial ma lasa de multe ori sa castig echivalentul catorva ore de somn!

Multumesc, Catalina!

Irina M. - Bucuresti