Ce este Access Bars

Ce este terapia Access Bars?

Este o metodă dinamică care te ajută să schimbi în bine tot ceea ce vrei să schimbi în viața ta.

Este prima clasă în Access Consciousness, un sistem dinamic de instrumente și informații proiectate să transforme orice aspect al vieții tale.

Este o metodă de eliberare a blocajelor emoționale, mentale, fizice, cu ușurință totală.

Reprezintă o serie de instrumente și procese, menite să faciliteze mai multă conștiință pentru toți și este o metodă care te ajută să-ți transformi conștiința prezentă, actualmente, în 176 de țări.

Este o tehnică de eliberare a stresului, prin care obții o pace profundă, claritate legat de ce ești, ce potențial infinit ai și ce vrei să creezi, și o mai mare capacitate de a fi prezent și mai conștient în viața ta. 

Cum funcționează terapia Access Bars?

În urma unei sesiuni de terapie Access Bars, în cel mai rău caz te vei simți ca după un masaj fantastic, iar în cel mai bun caz, întreaga ta viață se va schimba radical in BINE.

Ești tu dispus să-ți dăruiești o oră pentru a-ți schimba viața?

 

Există 32 de puncte pe cap care, atunci când sunt atinse ușor, încep să elibereze limitările legate de diferite aspecte ale vieții tale. Se numesc BARS întrucât sunt niște bare de energie poziționate pe cap, care se deblochează și încep să ruleze liber, în urma acestei terapii. Printre ele există bare legate de Conștientizare, Prosperitate, Control, Corp, Vindecare, Sexualitate, Bani, Stoparea Îmbătrânirii, Creativitate, Pace, Recunoștință.

 

În ce constă tehnica terapeutică Access Bars?

Clientul se întinde pe pat și relaxează profund timp de până la o oră, cât durează o sesiune de terapie, iar practicianul îi accesează, pe rând cele 32 de bare de pe cap, unde clientul a stocat de-a lungul timpului toate ideile, convingerile, programele, considerațiile, pe care le-a crezut importante și conform cărora și-a creat realitatea proprie de până atunci. În urma sesiunii de terapie, acestea se vor elibera și clientul va putea să-și reconfigureze viața și realitatea sa, în mod conștient, așa cum își dorește. În plus, în timpul sesiunii de terapie, se reduc la tăcere toate gândurile, sentimentele și emoțiile stresante din creier, care rulau pe pilot automat. Astfel, practic, clientul redescoperă că el este unicul creator al vieții sale, cu ajutorul și prin intermediul propriilor lui cuvinte, gânduri si emoții și că este perfect capabil să aibe acea viață fericită, plină de experiențe minunate pe care le vrea și pe care le poate accesa cu ușurință, bucurie și glorie.

Când este recomandat să primești o terapie Access Bars?

Oricine și în orice situație de sănătate și de viață poate beneficia de această tehnică, cu schimbări majore în BINE, rapide și miraculoase. Terapia Access Bars poate fi folosită în: supărări, afecțiuni fizice de orice fel și de orice gravitate, depresie, stres, atacuri de panică, dificultăți de vorbire și de exprimare, tulburări de somn, anxietate, frigiditate, impotență, autism, stres postraumatic, dificultăți de învățare, relații dificile, oboseală cronică și lipsa dorinței de viață, lipsa banilor, obezitate, în timpul sarcinii, înainte și după intervenții chirurgicale, blocaje energetice și emoționale, tulburări psihice, și lista poate continua la infinit.

Cercetare științifică a efectului terapiei Access Bars asupra creierului 

S-au efectuat numeroase cercetări științifice de monitorizare a creierului înainte și după o ședință de Access Bars de către dr. JEOFFREY FANNIN. Acesta a descoperit că înainte de ședința  de Access Bars creierul era suprasolicitat, în diverse stadii de deviere de la starea sa normală de sanatate, iar după o ședință  de Access Bars creierul era echilibrat, în stare perfect normala de funcționare.

Programeaza-te AICI!