Curs Access Bars

Urmatorul curs de Access Bars de la București, va avea loc sambata, 17 februarie, de la 10:00 la 18:00. Prețul cursului: 1460 Ron (730 Ron pentru cei care repetă cursul si pentru cei din grupa de vârstă 16-18 ani și gratuit pentru cei cu vârsta până în 16 ani). În prețul cursului întra suportul de curs (manual, fișier prezentare în Power Point, fișe de lucru, materiale video cu Gary & Dain, fondatorii Access Consciousness), 4 sesiuni de Access Bars și diploma acreditata Access Consciousness. În urma cursului beneficiezi de promovare și acreditare internațională ca Practician Access Bars pe site-ul Access Conciousness.
Te astept cu drag sa parcurgem împreună o călătorie extraordinară în lumea posibilităților infinite pe care ni le oferă această minunată tehnică terapeutică! Cum ar fi sa fii mai prezenta în viata ta, de azi înainte și cum ar fi să-ți creezi, în mod conștient, viața pe care ți-o dorești?

Access Conciousness, din care face parte si Access Bars, este un sistem pragmatic de instrumente, procese, metode care te ajută să devii mai conștient în toate aspectele vieții tale, să eliberezi durerea/disconfortul din corpul tău, să-ți ușurezi viața pe toate planurile, să ai relații mai bune, să fii mai relaxat, mai fericit și să te simți împlinit cu tot ce faci.
Cursul Access Bars îți oferă instrumente care te ajută să traiești conștient, să fii mai prezent în viața ta și să creezi conștient tot ceea ce-ți dorești.

Întregul sistem Access Consciousness a fost dezvoltat în California în urmă cu mai bine de 25 ani de Gary Douglas și Dr. Dain Heer.


CURS Practician Access Bars Acreditat International!

Access Bars este, practic, un curs de o zi în care înveți cum să faci această minunată terapie și să transmiți bucurie și, totodată, să primești, la răndul tău, cu bucurie Access Bars (2 ședințe le oferi și 2 ședințe le primesti).
Cursurile se desfăsoară sâmbăta în intervalul orar: 10:00 – 18:00, cu pauză de masă la prânz.
Prețul cursului este de 1460 Ron pentru adulți si de 730 Ron pentru cei care repetă cursul si pentru adolescenți cu vârsta între: 16 si 18 ani. Pretul include suportul de curs (manual, fisier de prezentare în Powerpoint în format fizic, fise de lucru, materiale video si 4 sesiuni de Access Bars). Pentru copii până în 16 ani cursul este gratuit.
Și cum devine și mai bine de atât?

La sfârșitul clasei de Access Bars vei primi o diplomă de Certificare Internațională de Practician Access Bars eliberată de Access Consciousness California și ești, în mod automat, promovat pe site-ul www.accesconsciousness.com în calitate de Practician Access Bars în localitatea de reședință, pentru a fi mai ușor accesat de viitorii tăi clienți.

Cui se adreseaza acest curs?

Oricărei persoane care doreste să învete o tehnică care îi va aduce mai multă claritate, ușurință, sănătate, bucurie și armonie în toate aspectele și pe toate planurile vietii sale.

Pentru înscrieri la cursuri si detalii suplimentare mă puteti contacta la:
0773.387.965 sau pe adresa de email: catalinapaunaccessbars@gmail.com

Îți dorești ca: TOTUL ÎN VIAȚA TA SĂ VINĂ LA TINE CU BUCURIE, UȘURINȚĂ ȘI GLORIE?

Atunci oferă-ti acest curs minunat si hai și tu cu noi într-o călătorie extraordinară plină de conștientizare, în lumea posibilitătilor infinite, care te va ajuta să te redescoperi și să-ți trăiești viața la superlativ!

INSCRIE-TE ACUM! sau Suna la 0773 387 965 pentru informatii si programari!