Home »

Terapia de cauzalitate

Terapia de cauzalitate

„Terapia acționează rapid și profund la nivelul întregului organism, contribuind la o autovindecare holistică”

Tehnica are la bază alimente-remedii bio-energo-informaționale, ce promovează conceptul de fizică cuantică

Terapeut Cătălina Păun: „Terapia de cauzalitate ajută la normalizarea glicemiei și a funcțiilor pancreatice”
Terapia de cauzalitate, cu remediile bio-energo-informaționale Ageo Products Line (APL), este utilizată pentru reactivarea, restructurarea și resetarea intracelulară sistemică, aceasta restaurând o stare de sănătate optimă. În ce afecțiuni este benefică această terapie, aflați de la terapeutul holistic Cătălina Păun.
Noutatea constă în extracția cu ultrasunete și prezența ionilor negativi
- Ce conțin aceste remedii bio-energo-informaționale, care stau la baza terapiei de cauzalitate?
„Aceste remedii au o contribuție modulatoare pentru câmpul energetic, prin reechilibrarea chakrelor”

- Remediile bio-energo-informaționale APL acționează la nivelul cauzei bolii, acesta fiind și motivul pentru care metoda se numește „terapia de cauzalitate”. Remediile au la bază principii active din plante, fructe și vegetale obținute prin extracția cu ultrasunete. Acestea sunt încărcate cu ioni negativi și încapsulate cu frecvența componentelor vii din plante, promovând astfel un concept de fizică cuantică.
- Mai exact, ce aduce nou terapia de cauzalitate?
- Noutatea tehnologiei constă tocmai în metoda de extracție cu ultrasunete, de ultimă generație: utilizarea curentului de înaltă frecvență, care permite selectarea nanoparticulelor din componentele active ale plantelor, fructelor și ierburilor. Nanotehnologia este o știință multidisciplinară, care lucrează cu molecule și atomi. Totodată, și metoda de încapsulare a componentelor din plante este inovatoare. Acestea sunt extrase și încapsulate în dropsuri, astfel încât se formează un nanocontainer de nutrienți, care conține un complex de principii bioactive, atent selecționate. Terapia se distinge și prin metoda de transmisie. Remediile au o încărcătură de ioni negativi și, în mod intenționat, în conformitate cu legile fizicii, se îndreaptă spre celulele modificate patologic, care au o încărcătură pozitivă, asupra membranelor lor și structurilor subcelulare, inclusiv asupra nucleului (datorită prezenței radicalilor oxidanți liberi).
„Contribuie la reglarea sistemului cardiovascular”
- Ce beneficii au remediile bio-energo-informaționale pentru sănătate?
- Toate cele 18 remedii acționează pentru îmbunătățirea stării de sănătate și susțin longevitatea, având rol antiîmbătrânire. Acestea acționează instant, holistic, în tot organismul, și sunt plăcute la gust. Ele au efect adaptogen și reglează metabolismul. Compoziția acestor remedii asigură deparazitarea organismului, detoxifierea regenerativă și restabilirea funcțiilor tuturor organelor, detoxifierea sângelui (antialergic) și a limfei (alcalinizarea organismului). Remediile contribuie la reglarea sistemului cardiovascular și a tractului gastrointestinal. De asemenea, ele asigură refacerea sistemului musculo-scheletal și echilibrarea aparatelor genito-urinare feminine și masculine. Aceste produse bioactive ajută la normalizarea secreției insulinice, fiind, totodată, un remarcabil remediu antistres, ceea ce reprezintă cauza psiho-emoțională a bolii (lucrează la nivel subtil, subconștient, eliminând stresul emoțional, mental și fizic). Un alt beneficiu constă în faptul că asigură nutriția celulei, fiind bogate în aminoacizi, minerale, vitamine și oligoelemente (inclusiv toate vitaminele grupului B și coenzima Q10). Remediile-aliment identifică și anihilează memoria celulară distructivă, acolo unde este cazul. Unele dintre ele au rol analgezic și antiinflamator pentru toate tipurile de durere și inflamații.
„Acționează instant pe organe și sisteme”
- Cum se administrează aceste remedii-aliment?
- Înainte și în timpul administrării, gura este menținută umedă cu apă, dacă este cazul, dar la terminarea topirii se consumă un pahar cu apă și se poate mânca după minimum 30-40 de minute. Remediul-aliment este conceput sub formă de drajeu, se dizolvă sub limbă și se absoarbe direct în circuitul sangvin, prin intermediul mucoasei bucale, grație unui sistem capilar extins, ocolind tractul gastrointestinal. El se răspândește în sânge la o viteză de 150 m/s în tot corpul, interacționând cu structurile deteriorate (celule, țesuturi, organe). Datorită acestui fapt, coeficientul de asimilare a componentelor active crește de la 3-10% (prin tractul gastrointestinal) la 95-100%. Efectiv, acționează instant pe organe și sisteme. Practic, administrarea unui remediu, sub formă sublinguală, face o diferență de eficacitate și biodisponibilitate.
- Căror categorii de vârste le sunt destinate remediile?
- Se administrează tuturor grupelor de vârstă, inclusiv la sugari (dizolvate în apă), dar și la copii, femei însărcinate, lăuze, adulți, vârstnici, inclusiv la animale. Performanța remediilor este de a ajunge la memoria celulară distructivă, de a identifica dezechilibrul sau patologia și de a iniția procesul de refacere.
Melasa din dropsuri menține funcțiile cerebrale
- În ce constă întregul proces de producere a remediilor?
- Tot procesul tehnologic are loc la temperaturi care nu distrug enzimele vii ale plantelor și păstrează vitaminele, mineralele și proprietățile antioxidante ale melasei. Este important de menționat că melasa din sfeclă este aleasă pentru calitățile sale nutritive și este utilizată ca vehicul pentru transportul principiilor bioactive la nivel celular. Datorită zahărului organic din melasă, crește capacitatea energetică de a pătrunde nutrienții în celule. După încorporarea plantelor în melasă, se formează dropsul, care se pune sublingual și se dizolvă în timpi diferiți, de la 10 minute până la 40 de minute, în funcție de viteza de asimilare pe care o controlează organismul fiecăruia. Cu cât toxicitatea percepută este mai mare, cu atât viteza de dizolvare este mai mică și dropsul se dizolvă într-un timp mai lung.
- Având în vedere că dropsurile conțin zahăr din melasă, în ce măsură pot fi acestea consumate de persoanele care suferă de diabet?
- Acestea nu contribuie la creșterea glicemiei. Dimpotrivă, remediile ajută la normalizarea glicemiei și a funcțiilor pancreatice. Melasa este considerată un „excipient de aur”, ea conținând fier, magneziu, potasiu, seleniu, crom vitaminele B și C, acid folic. Fiind un tip de glucoză, aceasta energizează celulele și menține funcțiile cerebrale.

„Nu implică utilizarea metodelor de inginerie genetică”
- Ce spun studiile științifice despre această terapie?
- Tehnologia a fost creată și testată în Italia de către un grup de cercetători europeni, care lucrează în acest domeniu de aproximativ 25 de ani. Unică, această tehnologie nu implică utilizarea metodelor de inginerie genetică. Aceasta a fost creată pentru a se păstra proprietățile benefice ale plantelor utilizate. Remediile conțin extracte de componente naturale foarte eficiente, numite bioflavonoide. Produsele respectă pe deplin principiul Hipocratic referitor la: cunoaștere, informare și folosire, dar cu capacitatea de a ajunge la cauzalitate, la memoria celulară - alimentul să fie medicament și medicamentul aliment. Cercetările de la Facultatea de Medicină și Farmacie a Universității Southwestern din Statele Unite ale Americii consideră că o boală, chiar incurabilă, se vindecă numai dacă se ajunge la memoria celulară. Asta înseamnă a identifica conflictul și cauza emoțională a bolii, prin nutriția celulară realizată cu ajutorul remediilor-aliment.

Update cookies preferences